Bichon Havanais

Bichon Havanais fra Kennel Miki Nanoq

Kennel Miki Nanoq byder dig velkommen til at læse nærmere om min lille Kennel, med opdræt af Bichon Havanais racehunde.
Bichon Havanais er en fantastisk klog, børnevenlig, sjov, lærenem, kærlig og tilmed en allergivenlig race. Det er en alle tiders familiehund, som man kan have med alle steder, da den er så charmerende.

Kennelnavnet Miki Nanoq er Grønlandsk inspireret og betyder ‘Lille Isbjørn’.

Jeg har gennemgået Dkks basisuddannelse, Dkks adfærds og håndteringskursus, Dkks opdrætteruddannelse samt overbygningen på Dkks opdrætteruddannelse. Jeg har taget Hundeholderuddannelsen samt er uddannet som ringpersonale hos Dkk. Jeg har desuden deltaget i forskellige kurser og foredrag hos andre hundeadfærds eksperter.

Jeg træner Rally-Olydighed, ringtræning samt agility med mine hunde. Herhjemme træner jeg hver dag en eller anden form for hundetræning eller tricks træning. Dette syntes jeg er sjovt og en udfordring for hundene samt ikke mindst mig selv. Selv om en Bichon Havanais er en selskabshund, så er det meget vigtigt at hunden bliver stimuleret. Når man nu engang har sådan en lærevillig, kvik, klog og lærenem hunderace, så er det da bare med at udnytte det. Men det skal selvfølgelig være en fornøjelse for alle parter.

Mit mål med mit kennel/stue opdræt af racen Bichon Havanais er at have og få så harmoniske, sunde, glade og velfungerende hunde som muligt.

Jeg har 5 Bichon Havanais tæver,Venice, Erika, Smilla, Laika og Isabella.

Hvis i har ønske om en Bichon Havanais hvalp, har spørgsmål eller bare er nysgerrige med hensyn til racen, så er i meget velkomne til at kontakte mig på mobil 40951069 eller email kennel@mikinanoq.dk

Anne Mette Christiansen
CVR nummer 32 68 71 64
Danske Bank Reg. nr. 3430 Konto nr. 0010644968

Comments are closed.