F kuldet 2015

Laika’s 2 kuld

Bichon Havanais Laika fra Kennel Miki Nanoq

Moder: Miki Nanoq Laika

Fader: Rubinis Woody

Alle hvalpene er solgt.

Laika er blevet parret d. 9/11 2014. Hvis alt forløber vel bliver hvalpene født i starten af Januar måned og hvalpene vil være klar til at komme hjem til deres nye familier i midten af Marts måned.

Faderen til hvalpene er en meget smuk Rød/brun han som har et skønt sind og temperament.
Han er en rigtig kælepot og er super charmerende. Jeg syntes Laika og Woody er et dejligt match og glæder mig meget til at se deres hvalpe samt til at se hvilke farvekompinationer som kommer.

Da Woody kommer fra en Kennel i Tyskland, vil hvalpenes indavlsprocent være 0.

D. 6/1 2014:
Der er nu ca 1 uges tid til Laikas forventet fødsel. Fødekasse samt diverse ting til fødslen står klar. Laika er meget glad og har god appetit, men er ved at blive lidt besværet af den tykke mave. Nu nyder vi at følge hendes mave vokse og se hvordan de små hvalpe buldrer rundt derinde. Vi er meget spændt på at se hvor mange hvalpe der kommer samt hvilke farver de har.

Miki Nanoq Laika
Laika har goddkendt fødekassen.


Håndklæder, tæpper, vægt, skemaer samt diverse ting er klar til fødslen.


Laikas mave er ved at blive godt tyk.


Maven er klippet fri for pels, så hvalpene kan komme til at die.

D. 13.01.2015 Laika fødte sit andet kuld om morgenen fra kl. 7 30 – 9 30. Fødslen gik godt og lige efter bogen. Der kom 5 skønne hvalpe (2 creme hanner, 2 brunmeleret hanner samt en creme tæve), alle har det godt og Laika er en fantastisk moder.

Kuld F

 

Skriv en kommentar