R kuldet 2008

Erika’s første kuld

Erika har fredag d. 1/8-08 født 8 dejlige hvalpe – 6 tæver og 2 hanner.
Fødslen gik lige efter bogen og alle har det godt. Erika er en super mor og passer godt på de små, som vokser dag for dag.

Her er forældrene

          
Timmy (Have-A-Nice Lucky Me)               Cloeer’s Erika

Miki Nanoq Rozanna – Tæve

Rozanna er nu flyttet til Odense, og hedder nu Samba.
Hun vejer nu 1620 g som 8 uger gammel.
Jeg er sikker på at hun får det rigtigt godt. Rozanna er en dejlig kærlig og sød hund som også kan lide at lave lidt ballade.
Jeg glæder mig til at se hende igen på nogle udstillinger.

Her er billeder af Rozanna/Samba.

Flere skønne billeder af Samba tager sommeren 2009.

Miki Nanoq Roman – Han

Roman er nu kommet hjem til hans nye familie i Kgs. Lyngby og skal hedde Karl Knud. Han er blevet en stor flot hvalp på over 2 kg. Roman er en lille vildbasse som godt kan fortælle hvad han vil og mener. Han er også en rigtig glad kælepotte som man får mange smæk kys af, der bliver stille i huset uden ham. Jeg er sikker på at han nok skal få det godt samt en masse kærlighed, og at han bestemt ikke kommer til at kede sig.

Her er hvalp nr. 2. Han blev født kl. 18 38 og vejede 185 g. Han er sort samt lidt hvidt på tæerne og halespidsen samt et lille hvidt skæg.

Miki Nanoq Ranja – Tæve

Ranja er flyttet til Hørsholm med sin nye mor, og skal hedde Cille. Jeg er sikker på at hun nok skal blive forkælet godt, og at de får stor glæde af hinandens selskab.

Her er hvalp nr. 3. Hun blev født kl. 18 51 og vejede 135 g.
Hun er fawn.

Miki Nanoq Runa – Tæve

Runa er nu blevet hentet og skal bo i Hundested. Runa skal nu hedde Norma. Runa vejer nu 1415 g som 8 uger gammel. Hun er kommet hjem til en sød familie som har en hund i forvejen, de skal nok få det godt sammen når Runa engang er blevet accepteret. Jeg er sikker på at hun vil få et aktivt liv med en masse oplevelser.

Runa var hvalp nr. 4. Hun blev født kl. 21 08 og vejede 163 g. Hun er sort med en meget lille hvid blist på maven og et lille hvidt skæg.

Miki Nanoq Richell – Tæve

Richell har også forladt ‘reden’ nu. Hun skal nu bo i Albertslund og skal hedde Silke. Richell er en lille klog tænker, som vi kalder udbryder prinsessen da hun kunne klatre ud fra deres hvalpegård, men ikke nok med det hun klatrede sørme også ind igen når hun skulle sove eller spise.
Jeg er sikker på at i alle får stor glæde af hinanden.

Her er hvalp nr. 5. Hun blev født kl. 21 24 og vejede 165 g.
Hun er hvidmeleret.

Billeder taget af hendes nye familie.

Hygge med familien

Miki Nanoq Rosie – Tæve

Rosie er nu kommet hjem til hendes nye famlie i Svendborg. Rosie skal stadig hedde Rosie, det navn passer også rigtigt godt til hende da hun bare er en lille Ros(i)e. Hun er blevet en rigtig dejlig, yndig og meget fræk lille rod som elsker sjov og spas.

Her er Rosie med hendes nye familie

Her er hvalp nr. 6. Hun blev født kl. 21 55 og vejede 130 g.
Hun er hvidmeleret.

Billeder fra Rosie’s familie

Her er vi lige kommet hjem med Rosie

Dejligt at ligge her og slappe af.

Miki Nanoq Romeo – Han

Romeo bor nu i Dragør, og har det fantastisk hos sin nye familie.

Her er Romeos nye familie.

Her er hvalp nr. 7. Han blev født kl. 22 12 og vejede 178 g.
Han er fawn.

Miki Nanoq Røskva – Tæve

Røskva skal bo her i Skibby hvor jeg har rig mulighed for at se hende vokse op, så det er jeg rigtig glad for. Hun skal nu til at hedde Lady. Hun kommer ud på en masse ture og skal også ud og sejle når vejret tillader det. Røskva er en meget yndig hvalp som samtidig er meget kælen og en lille bullerbasse. Jeg ved familien allerede er vilde med hende og at hun nok skal få det som blommen i et æg 🙂

Desværre fik Lady tegn på blodmangel i sommeren 2009. Diverse dyrlæger tog en masse prøver og tests af hendes blod men der var ingen ting af finde. Lady fik en blodtransfusion men denne holdt ikke længe og hendes blodprocent røg desværre ned igen. Der var intet at stille op så Lady måtte have desværre aflives. Snøft…

Skriv en kommentar

Powered by Nirvana & WordPress.
%d bloggers like this: