Hvalpene er flyttet ud

Alle Donnas skønne hvalpe er nu flyttet hjem til deres nye familier. Her er nu stille i huset og de ældre hunde tager sig en velfortjent slapper. Det har været et fantastisk nemt og super lækkert kuld, hvor alt er forløbet lige efter bogen, en ren fornøjelse. Jeg ønsker alle mine hvalpe og deres familier alt held og lykke for en skøn fremtid og jeg håber at høre fra jer i ny og næ.

2 Comments

 1. Gitte Lustrup

  Hej.
  Jeg vil høre om der er hvalpe på vej inden så længe. Vi har en havamalt på 5, og kunne godt tænke os en legekammerat til vores Albert…
  Venligst Gitte Lustrup 22 58 81 22

  • Hejsa,
   Der forventes først hvalpe igen sidst på året. Jeg opretter ikke en venteliste før jeg har parret.
   Hold øje med hjemmesiden, her er der også link til vores Facebook side.
   Mvh
   Anne Mette Christiansen
   Kennel Miki Nanoq

Skriv en kommentar